Gezondheid of mRNA, Recht & Vrijheid of Globalisme & Oorlog, Milieu of Klimaathysterie (2024)

april 19,2022 6

Gezondheid of mRNA, Recht & Vrijheid of Globalisme & Oorlog, Milieu of Klimaathysterie (1)

Voor het eerst inhaar geschiedenis dreigt de westerse beschaving intern vernietigd te wordendoor een corrupte, misdadige heersende cabal, die gecentreerd is rond debelangen van de Rockefellers, die ook elementen van de Morgan, Brown,Rothschild, Du Pont, Harriman, Kuhn-Loeb, en andere groeperingen omvat. Dezejunta nam de controle over het politieke, financiële en culturele leven vanAmerika in de eerste twee decennia van de twintigste eeuw.”~ CarrollQuigley, Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time

De door de CIAgecreëerde en intensief in het publieke domein gezette term“samenzweringstheoreticus”, een term die uitgevonden is om elke twijfel aan depolitiek beraamde moord op JFK door toedoen van de CIA, de FBI, Johnson enanderen te marginaliseren, wordt vandaag de dag nog steeds intensief gebruikt.Het wordt nog steeds gebruikt om elk gesteund argument, elke feitelijkheid, ofzelfs maar elke discussie over onenigheid met het door de staat gesponsordenarratief tegen te houden. Iedereen die deze onwetende, idiote en nutteloze uitdrukkinguitspreekt als een manier van “argumenteren”, moet onmiddellijk genegeerdworden, omdat hij niet de intelligentie heeft om met een kritisch denkend menste spreken. Bovendien verdienen zij die deze term gebruiken geen respect ofweerwoord, want zij hebben elke mogelijkheid om te luisteren of na te denken allaten varen, schrijftGary D. Barnett.

Wij leven in eenland waar alles wat van de staat komt, gebaseerd is op leugens en bedrog,bedoeld om ofwel de samenzwering van de regering te ondersteunen of teverdoezelen. Bedenk dat de definitie van het woord “samenzwering,” een geheimeovereenkomst is tussen twee of meer personen om een of andere schadelijke ofonwettige daad te verrichten. Uit het oorspronkelijke Latijn betekent hetletterlijk, “samen ademen;” of afspreken, verenigen, of een complot smeden.Alle regeringen, vooral de Amerikaanse, zijn volledig samenzweerderig. De kansdat er ook maar enige waarheid komt van de staat, van staatsbureaucratieën, vanstaatsdienaren in de handhaving of het leger, of van welke mainstream media danook die door staatsentiteiten gecontroleerd worden, is bijna nul. Als men ookmaar even naar de feiten kijkt, kan alles wat aan de massa verteld wordt,meteen gezien worden als schadelijke propaganda, en dus als samenzwering.

Gezien de VerenigdeStaten; hun geschiedenis, hun verborgen agenda’s, hun samenzweringen, hundoofpotaffaires, hun misbruiken tegen de vrijheid en hun eigen burgers, hunwreedheid, en hun oorlogen tegen de mensheid, moet elke uitlating van de staateerst genegeerd en grondig ontleed worden, voordat er ook maar enigeaanvaarding komt. Zodra de leugens en samenzweringen ontmaskerd zijn, en dewaarheid gevonden en omhelsd is, zou men in de toekomst automatisch voorzichtigmoeten zijn, maar dat is nooit het geval geweest.

Terwijl hetmachtsmisbruik in de V.S. reeds de kop had opgestoken, begon het Amerikaansetijdperk van bedrog, leugens en samenzwering met de zogenaamde “FoundingFathers” en hun pogingen om in de geesten van de massa’s de noodzaak te stollenvan een machtige centrale regering om hun vrijheid te beschermen. In het lichtdaarvan stelden zij in het geheim, in het donker van de nacht, achter geslotenen vergrendelde deuren, een politiek document op; dit alles om de Artikelen vande Confederatie volledig te schrappen ten gunste van een vollediggecentraliseerde, onbeperkte regering, over het volk onder de valsevoorwendselen van vrijheid, en door middel van de snode Grondwet. Dat was hetbegin van het einde van dit land, naar de mening van deze schrijver.

Voor het doel hierwordt het begin van dit land verondersteld 1776 te zijn, toen de artikelen vande Confederatie werden opgesteld. Dat is een geschiedenis van 246 jaar, en indie tijd hebben de V.S. ongeveer 230 van die jaren agressief oorlog gevoerd.Men zou kunnen stellen dat er nooit een tijd is geweest waarin deze regeringniet bezig was met plannen en complotten, of actief was en is inagressie-oorlogen. Vandaag voeren de regering van dit land en haar handhaversoorlog tegen zijn eigen hele burgerbevolking, en tegen velen in de hele wereld.

Om te staven dat desamenzwering van de regering doorgaat en voor altijd is, is een gecomprimeerdetijdlijn van misbruiken nodig. Bedenk dat slechts enkele gebeurtenissen dielevensveranderend zijn geweest genoteerd zullen worden, want de lijst vansamenzweringen die door de heersende klasse van dit land gepleegd zijn, is nietalleen immens, maar onophoudelijk.

Er waren natuurlijkde oorlogen, het moorden en afslachten van de Indianenstammen, en het stelenvan hun land. Er is het feit dat het grootste deel van de huidige V.S. gestolenwerd van de inheemse eigenaars, waaronder de Louisiana Purchase met eensamengespannen deal met Frankrijk, de annexatie van alle landmassa die Mexicobezat, het hele westen, Hawaï, Alaska, en alle gebieden buiten het vasteland. Demeeste van deze inbezitnemingen waren het gevolg van samenspanning en purediefstal, maar de grootste en gruwelijkste samenzweringen begonnen met hetbinnentreden in wat ten onrechte de “Burgeroorlog” genoemd wordt, een oorlogtegen de Amerikanen, en daarna de levensveranderende gruweldaden van WO I, endeze gruweldaden zijn tot op de dag van vandaag doorgegaan en zullenwaarschijnlijk nog lang daarna doorgaan.

Oorlogscomplotten:

De “Burgeroorlog”,WOI, WOII, Korea, Varkensbaai op Cuba, Vietnam, Golfoorlog, Proxy oorlog tegenIran, Bosnië, Kosovo, Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, de hele nep “oorlogtegen terreur,” en nu de door de V.S. geënsceneerde en gesteunde oorlog inOekraïne, zijn maar een paar van de gruweldaden die door deze regering begaanzijn.

Dit is maar eenhandvol van alle samenzweerderige oorlogen en staatsgrepen waar de V.S.rechtstreeks verantwoordelijk voor zijn geweest, want de lijst is bijnaeindeloos in de afgelopen 246 jaar. Het is nuttig om te begrijpen dat allezogenaamde redeneringen om in één van deze en andere oorlogen en “conflicten,”te verkeren, in scène gezette valse vlaggen waren, of gewoon regelrechteleugens. In de moderne tijd hebben de V.S. en zijn grote bedrijven,samengespannen, gefinancierd, bewapend, en agressieve oorlog te allen tijdevolledig gesteund. De bruikbare impuls om de Burgeroorlog te beginnen was eenvals vlag-complot bij Fort Sumter, in scène gezet door de boosaardige Lincoln.De aanval op de Lusitania was geen aanval tegen onschuldige burgers, zoals gemeld,maar een oorlogscomplot dat al eerder aan het volk van dit land wasaangekondigd, maar genegeerd werd, en was een van de gebeurtenissen die inscène gezet werden om steun te krijgen voor toetreding tot WO I. De PearlHarbor “aanval” was volledig in scène gezet en ruim van tevoren bekend, zodatde kwaadaardige FDR steun kon krijgen om WO II in te gaan tegen Duitsland. Infeite hebben de V.S. en de Amerikaanse bedrijven en banken de opkomst vanHitler gefinancierd en gesteund, helemaal van vóór 1930 tot en met WO II.Hetzelfde geldt voor de opkomst van de bolsjewieken in de Sovjet-Unie, detotale steun aan het boosaardige monster Stalin, en de opbouw van de Russischeoorlogsmachine, inclusief het helpen opbouwen van het Russischekernwapenarsenaal, tot en met de hele Koude Oorlog. Ook de binnenlandse enmilitaire opbouw van China werd doelbewust tot stand gebracht met volledigebetrokkenheid van de V.S. gedurende vijf decennia, zoals al deze naties en hunwrede heersers door de V.S. gesteund werden, en voor het grootste deel ook nunog gesteund worden.

Nogmaals, de“oorlog tegen het terrorisme”, op zijn best een stompzinnige omschrijving, isvolledig in scène gezet om meer en meer macht te krijgen over de binnenlandsebevolking, en tegelijk lang geplande geopolitieke agenda’s vooruit te helpen,ten nadele van het grootste deel van de wereldbevolking. 9/11 was een insidejob, een moorddadige hoax (valse vlag) met het doel geld, macht en controleover dit hele land te krijgen, en tegelijk een agressieve oorlog in het heleMidden-Oosten en daarbuiten mogelijk te maken. Dit was op zijn zachtst gezegdeen groot complot.

En nu wordt dewereld overgenomen door de zogenaamde “elite”, en voert bijna elke natie oorlogtegen haar eigen bevolking. Daarbij zijn de “covid” en Rusland/Oekraïne valsevlag samenzweringshoekstenen in dit bedrog, zoals dat door deze en andereregeringen, de WHO, de CDC, en het World Economic Forum (WEF) bepaald wordt;allemaal openlijk en zonder dekmantel. Dit is een zeer lang gepland complot,dat al minstens twintig jaar wordt uitgevoerd, maar tientallen jaren eerder isbegonnen. Niets van dit alles wordt aan het oog onttrokken, en is gemakkelijkals samenzwering te definiëren. Zelfs de “oorlog” tussen Rusland en Oekraïne isal minstens twee decennia een doorlopende situatie, gefinancierd, gesteund enbewapend door de V.S.; allemaal samenzwerend.

Wij zitten numidden in WOIII, en ook dit is een samenzwering die bedoeld is om desamenleving af te maken, zodat de 2030-agenda, zoals die door de VN isuitgestippeld en door het WEF ver van tevoren is aanvaard, fysiek kan wordenaangenomen. Deze samenzwering is al aan de gang, maar is gepland om deel uit temaken van de definitieve overname van de samenlevingen wereldwijd. Deregeringen van elk land voeren oorlog tegen hun onderdanen in een poging om een“één wereldregering” te vormen met onbeperkte macht die gecontroleerd wordtdoor de zeer weinige technocratische hoofden van dit voorgestelde nieuwewereldwijde regeringssysteem dat flagrant “The Great Reset” genoemd wordt.

Ja, er is niet veel“samenzweringstheorie”, alleen samenzweringsfeiten en werkelijkheid. Bijna elkesamenzwering die door de volgzame massa’s genegeerd is, en tientallen jaren als“samenzweringstheorie” beschouwd is, is uitgekomen. De meesten echter proberennog steeds elk geloofwaardig debat te marginaliseren of uit te schakelen doorte beweren dat weinig overheidsoptreden samenzwerend is, terwijl precies hettegendeel niet alleen het geval is, maar keer op keer bewezen heeft echtsamenzwerend te zijn.

Als steeds weerdezelfde dingen doen en toch een ander resultaat verwachten de definitie vankrankzinnigheid is, dan is de enige geldige conclusie die getrokken kan wordendat het grootste deel van de mensheid krankzinnig is. Als dat het geval is, watnogal voor de hand lijkt te liggen, wat moet er dan gebeuren met degenen onderons die weten dat wij in een samenzweerderige wereld leven? Wat moet ergebeuren met hen die niets geloven en alles in twijfel trekken? Wat als wij,die volledig begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, de enigen zijn diebereid zijn weerstand te bieden en nooit toe te geven? Wat als wij allen, diede persoonlijke verantwoordelijkheid voor onszelf en de onzen nemen, de enigenzijn die bereid zijn alles te riskeren om onze vrijheid te redden? Wat als wijer niet in slagen anderen te overtuigen om terug te vechten? Als wij verslagenzijn, wat moet er dan van alle anderen worden? Er is maar één antwoord op dievraag; allen die overblijven zullen slaven zijn, afhankelijk van de zeer kwaadaardigestaat die het totale eigendom opeist over hun geesten, lichamen en zielen. Datmijn medemens, is de hel!

“De reden waarom het zo moeilijk is,is dat wij geconditioneerd zijn om samenzweringstheorieën uit te lachen, enweinigen zullen het risico lopen publiekelijk belachelijk gemaakt te wordendoor die theorieën te bepleiten. Aan de andere kant is het onderschrijven vande toeval-opvatting absurd. Bijna de hele geschiedenis is een ononderbrokenspoor van de ene samenzwering na de andere. Samenzweringen zijn de norm, nietde uitzondering.” ~ G. Edward Griffin, (1995) “The Creature from Jekyll Island:A Second Look at the Federal Reserve.”

Copyright © 2022vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ja-ik-ben-een-samenzweringsrealist-alle-regeringen-zijn-samenzweringen/

Gezondheid of mRNA, Recht & Vrijheid of Globalisme & Oorlog, Milieu of Klimaathysterie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5547

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.